BLANCO

BLANCO är en av de ledande leverantörerna utav diskhoar och diskbänkar. Med mer än 90 års erfarenhet och expertis står BLANCO för att utveckling och innovation hålls på högsta nivå. För att alltid kunna presentera diskbänkslösningar som gör ditt liv enklare. Genom ett omfattande program av modeller på diskhoar lämnas det stora möjligheter för att tillmötesgå dina individuella önskemål och krav. Njut av förstklassig funktion, innovativ design och lättsköthet. BLANCO - för kvalitet.


BLANCO diskbänkar

Diskbänken är den mest använda arbetsplatsen i köket. Du tillbringar 60% av tiden i köket vid diskbänken. Förberedelse, sköljning och tillagning är viktiga arbeten som ingen maskin kan överta. Maximalt utnyttjande av den tillgängliga platsen, ergonomi och lätt rengöring - BLANCO lösningar erbjuder dessa fördelar med sina produkter. Information om BLANCO diskbänkar och tillbehör är viktigt när du ska välja rätt diskbänk. Vad du än väljer: de innovativa funktionerna och materialen hos BLANCO underlättar köksarbetet. 


Se våra BLANCO diskbänkarBLANCO köksblandare


BLANCO köksblandare med hög kvalitet och en vidsträckt skala av extra funktioner är en genuin hjälp för att göra det dagliga arbetet lätt, från att tvätta grönsaker till att diska kastruller. Upptäck den fantastiska designfriheten och kombinera material och färger på blandarna i SILGRANIT eller porslinslook med matchande diskbänkar.


BLANCO Silgranit

Materialetbestår av de hårdaste delarna av granit, vilket ger diskhon en hårdhet ochmotstånd mot repmärken som inte funnits förr. Tack vare BLANCO´s 20-årigaerfarenhet av kompositmaterial kan du lita på SILGRANIT, och njuta av alla dessfördelar.


Oöverträffad reptålighet, då materialet är STENHÅRT!
Använd bänken som avställningsyta den tål upp till 280 grader, SÅ HÅRT att den inte drar åt sig bakterier, helt Hygieniskt, Motståndskraftigt mot fläckar även efter många år. Bleknar inte, inte ens i direktsolljus, Lätt att underhålla tack vare de fantastiska egenskapernaKaffe- Vinfläckar, Repor och övriga märken är det bara att borsta bort.