Diskbänkar, Rostfritt stål, Lantos

Kvalitativa diskhoar ifrån TYSKLAND


Gör det enkelt och välj bland de mest sålda produkterna

Behöver du hjälp att hitta rätt diskbänk

BLANCO Lantos 8 IF Compact

Diskho i rostfritt stål. Dubbla stora hoar med ett 160 mm djup. Utförande borstad finish med 3 ½ tum korgventil i krom. Med den eleganta släta IF mikrokanten  blir installation perfekt. Modellen kan både planmonteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 80 cm. Modellen är vändbar.

Mer information hittar ni i våra nedladdningsbara dokument som finns nedan under priset på produkten.


3995 SEK

BLANCO Lantos 45 S

Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Enkel ho med ett djup av 160 mm. Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Ingen pop eller excenterreglage. Modellen kan både fällas in i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 45 cm . Modellen är vändbar.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.


3995 SEK

BLANCO Lantos 45 S IF

Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Enkel ho med ett djup av 160 mm. Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Ingen pop eller excenterreglage. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 45 cm . Modellen är vändbar.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkt


3750 SEK

BLANCO Lantos 45 S IF Compact

Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställning yta. Enkel ho med ett djup av 160 mm. Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Korgventilen har excenterreglager för att reglera öppning och stängning av dom. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 45 cm . Modellen är vändbar. 

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.


3695 SEK

BLANCO Lantos 45 S IF Salto

Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Enkel ho med ett djup av 160 mm. Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras med excenter reglage för öppning och stängning av krogventilerna. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 45 cm . Modellen är vändbar.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.

3995 SEK

BLANCO Lantos 5 S IF

Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Enkel ho med ett djup av 155 mm. Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras med excenter reglage för öppning och stängning av korgventilerna. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 50 cm . Modellen är vändbar. Sköljskål ingår i leveransen.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.

5395 SEK

BLANCO Lantos 6 S med Sköljskål

 

Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Dubbla hoar med ett djup av 160 mm på den stora och 130 mm på den mindre hon. Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras med utan pop upp eller excenter reglage. Modellen kan fällas in i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 60 cm .Sköljskål nr.235 236 i rostfritt stål följer med i leveransen

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.


4910 SEK

BLANCO Lantos 6 S

Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Dubbla hoar med ett djup av 160 mm på den stora och 130 mm på den mindre hon. Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras med utan pop upp eller excenter reglage. Modellen kan fällas in i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 60 cm .

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.


4895 SEK

BLANCO Lantos 6 IF

Diskho i rostfritt stål. Dubbla hoar med ett djup av 160 mm i den stora och 130 mm i den mindre hon. Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Korgventilen har excenterreglager för att reglera öppning och stängning av dom. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 60 cm . Modellen är vändbar.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.
5395 SEK

BLANCO Lantos 6 S IF


Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Dubbla hoar med ett djup av 160 mm på den stora och 130 mm på den mindre hon. Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras med excenter reglage för öppning och stängning av korgventilerna. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 60 cm . Modellen är vändbar. Sköljskål ingår i leveransen. Sköljskål med följer i leveransen i rostfritt stål.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.4990 SEK

BLANCO Lantos XL 6 S IF

Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Enkel ho som är maximerad med ett djup av 160 mm Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras utan excenter reglage eller pop. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 60 cm . Modellen är vändbar. Sköljskål ingår i leveransen.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.


4295 SEK

BLANCO Lantos 8 S IF


Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Dubbla stora hoar med ett djup av 160 mm Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras med excenter reglage för enkel öppning och stängning av korgventilerna. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 80 cm .

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.5790 SEK

BLANCO Lantos 9 E IF

Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Dubbla stora hoar med ett djup av 160 mm den mindre har ett djup på 30 mm Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras utan excenter reglage för enkel öppning och stängning av korgventilerna. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 60 cm och en rundliggande yta på 90x90 cm för att bygga in denna modell.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.


7795 SEK

BLANCO Lantos 8-IF

Diskho i rostfritt stål. Dubbla stora hoar med ett djup av 160 mm. Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Korgventilen har excenterreglager för att reglera öppning och stängning av dom. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 80 cm . Modellen är vändbar.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.


4995 SEK

BLANCO Lantos 8 S-IF opunchad


Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Dubbla stora hoar med ett djup av 160 mm Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras utan excenter reglage för enkel öppning och stängning av korgventilerna. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 80 cm . Modellen har inga blandar hål upptagna utan måste göras själva med Hål punchs

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.5395 SEK

BLANCO Lantos 6 S IF Centric


Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Dubbla hoar med ett djup av 160 mm på den stora och 130 mm på den mindre hon. Hoarna är mer centrerade i denna modell. Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras med excenter reglage för öppning och stängning av korgventilerna. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 60 cm . Modellen är vändbar. Sköljskål ingår i leveransen. Sköljskål med följer i leveransen i rostfritt stål.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.4995 SEK

BLANCO Lantos XL 6 S IF Compact

Diskho i rostfritt stål med kompakt avrinnings/avställnings yta. Enkel ho som är maximerad med ett djup av 160 mm Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras med excenter reglage för enkel öppning och stängning av korgventilerna. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 60 cm . Modellen är vändbar.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.


3995 SEK

BLANCO Lantos XL 6 S IF.

Diskho i rostfritt stål med avrinnings/avställnings yta. Enkel ho som är maximerad med ett djup av 160 mm Utförande Borstad finish med 3 ½ tum Korgventil i krom. Levereras med excenter reglage för enkel öppning och stängning av korgventilerna. Med den eleganta släta IF Mikro kanten så blir installation perfekt. Modellen kan både plan monteras, fällas in men även användas till undermontage i bänkskivan. Passar i bänkskåp som har en bredd av minst 60 cm . Modellen är vändbar.

Mer information hittar ni i våra Nedladdningsbara dokument nedan under priset på produkten.


4695 SEK