Diskbänkar, Silgranit, Metra

Kvalitativa diskhoar ifrån TYSKLAND


Gör det enkelt och välj bland de mest sålda produkterna

Behöver du hjälp att hitta rätt diskbänk

BLANCO Metra 6 S Compact

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till infällnad och under montering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en dubbla hoar med stor praktisk kompakt avrinnings yta med ett centrerat breddavlopp. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm i den stora hon samt den mindre har ett djup 130 mm allt detta ger en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 60 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.

7495 SEK

BLANCO Metra 45 S


 

Diskbänken är tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell går att använda för infällnad eller undermontage. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på ett sätt som Blanco har ett eget Världspatent. Genom detta skapas en otroligt stark och tålig diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger med färgmatchande disklådsblandare i samma kulörer. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en mindre avrinnings yta med ett centrerat breddavlopp. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhons har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm ger en väldigt praktiks modell. Med den 3 ½ tums utlopp med kromat krogventil. Passar i bänkskåp från 50 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner mer information i nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.


5595 SEK

BLANCO Metra 5 S

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till infällnad och under montering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en större avrinnings yta med ett centrerat breddavlopp. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm ger en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 50 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.

 


5995 SEK

BLANCO Metra 6

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till infällnad och under montering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en dubbla hoar med ett centrerat breddavlopp. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm i den stora hon samt den mindre har ett djup 130 mm allt detta ger en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 60 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll.

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.

5995 SEK

BLANCO Metra 6 S

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till infällnad och under montering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en dubbla hoar med stor praktisk avrinnings yta med ett centrerat breddavlopp. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm i den stora hon samt den mindre har ett djup 130 mm allt detta ger en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 60 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll.


Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.


6495 SEK

BLANCO Metra XL 6 S

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till infällnad och under montering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en stor maximerad ho med ett centrerat breddavlopp stor avrinnings yta. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm i den stora hon allt detta ger en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 60 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.

6595 SEK

BLANCO Metra 8 S

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till infällnad och under montering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en dubbla hoar med två stycken stor och praktiska samt en rejäl avrinnings yta med ett centrerat breddavlopp i mitten mellan hoarna. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm i den stora hon samt den mindre har ett djup 130 mm allt detta ger en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 80 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll.

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.

7795 SEK

BLANCO Metra 9

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till infällnad och under montering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har två stycken stor och praktiska hoar centrerat breddavlopp i mitten mellan hoarna. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm i den stora hon samt den mindre har ett djup 190 mm allt detta ger en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 90 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.


8395 SEK

BLANCO Metra 45 S Compact

Diskbänken är tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell går att använda för infällnad eller undermontage. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på ett sätt som Blanco har ett eget Världspatent. Genom detta skapas en otroligt stark och tålig diskho mot dom flesta slag, stötar samt väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger som det även finns matchande köksblandare i samma kulörer. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en mindre Compact avrinnings yta med ett centrerat breddavlopp. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett rejält djup på hela 190 mm ger en väldigt praktisk modell. Med 3 ½ tums utlopp med kromad korgventil. Passar i bänkskåp från 50 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med Blanco´s egna avkalkning produkt som heter Active du finner mer information under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner även mer information om produkten i dom nedladdningsbara dokumenten som finner du under produktens pris.


4495 SEK

BLANCO Metra 45 S F

 

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till planmontering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman med Blanco´s egna Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en mindre avrinnings yta med ett centrerat breddavlopp. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm ger en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 50 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active som du finner mer om under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.


6595 SEK

BLANCO Metra 5 S F


Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till planmontering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en större avrinnings yta med ett centrerat breddavlopp. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm ger en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 50 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.

7295 SEK

BLANCO Metra 6 F

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till planmontering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en dubbla hoar med ett centrerat breddavlopp. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm i den stora hon samt den mindre har ett djup 130 mm allt till mindre hon levereras en rostfri sköljskål (217 796) detta ger dig en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 60 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.

5995 SEK

BLANCO Metra 6 S F

 

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till planmontering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en dubbla hoar med stor praktisk avrinnings yta med ett centrerat breddavlopp. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm i den stora hon samt den mindre har ett djup 130 mm allt till mindre hon levereras en rostfri sköljskål (217 796) detta ger dig en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 60 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.

7695 SEK

BLANCO Metra XL 6 S F

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till planmontering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har en stor maximerad ho med ett centrerat breddavlopp stor avrinnings yta. Modellen är vändbar åt både vänster och höger. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm i den stora hon allt detta ger en väldigt praktisk modell. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 60 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.

7795 SEK

BLANCO Metra 9 E

Diskbänk tillverkad i Blanco´s Silgranit material. Denna modell är gjord för att användas till infällnad och under montering. Silgranit är uppbyggt av extremt starka Granitkristaller som bindes samman på speciellt sätt som Blanco´s har ett eget Världspatent. Detta skapar en otroligt stark samt tålig yta. Genom det får man en otroligt stark diskho som står emot dom flesta slag, stötar samt är väldigt reptålig. Silgraniten finns i 10 moderna färger. Ytan tål direkt solljus utan att förändras eller blekna. Ytan tål värme upp till 280 grader. Bakteriefri arbetsyta genom sin extremt täta konstruktion samt är syra tålig. Modellen har två stycken stor och praktiska hoar med breddavlopp. Diskhon har en modern design. Raka hörn och ett djup på hela 190 mm i den stora hon samt den mindre har ett djup 190 mm allt detta ger en väldigt praktisk modell på ena sidan finns en stor avrinningsyta. Med den 3 ½ tums utlopp levereras med kromad krogventil. Passar i bänkskåp från 90 cm bredd eller större. Tänk på att du behöver rengöra din diskbänk med jämna mellan rum med avkalkning produkt som heter Active du finner mer under fliken rengöring/underhäll. 

Du finner även mer information i dom nedladdningsbara dokumenten som ni finner under produktens pris.


7795 SEK